SCORE: 000
Αμπέλι
Επίλεξε κουίζ
Το Κοτσιφάλι είναι ποικιλία κρασιού που παράγεται στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει κόκκινο χρώμα.
Το Μοσχοφίλερο είναι ποικιλία κρασιού που καλλιεργείται στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι γνωστή για τη γλυκύτητά της .
Το Λιάτικο είναι μια ποικιλία κρασιού που παράγεται στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και έχει λευκό χρώμα.
Κατά τον τρύγο συλλέγονται τα ώριμα σταφύλια για την παραγωγή κρασιού.
Η θερμοκρασία δεν αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης του αμπελιού.
Ποιο είναι το πρώτο βήμα της διαδικασίας του τρύγου;
Ποια είναι η εποχή του τρύγου;
Ποιο προϊόν παράγεται από το πάτημα των σταφυλιών;
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης του κρασιού;
Ποια ποικιλία κρασιού καλλιεργείται στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει λευκό χρώμα;